Is it just me?

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0

Chifte replied the topic: Is it just me?

I'm finding the website slow as well, a ton of hang time, sometimes it times out. 20 minutes later it's like someone gave the forum Red Bull and it works fine.
#346677

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • OFL
  • OFL's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Founder of OFL
  • Posts: 13313
  • Karma: 38
  • Thank you received: 415

OFL replied the topic: Is it just me?

At the moment, I'm not experiencing any issues with the site. Pages are loading fast, messages are posted quickly. As for the adverts by Google, they won't have any impact on the page loading times, if they do, then it won't be noticeable. The issue we have been having is I believe down to the Google bots. 28,000 hits from Google bots alone must have an impact. Anyway, let me know how you get on.

I may not always be right, but I am always the BOSS :-)
#346679

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 5943
  • Karma: 4
  • Thank you received: 583

Suprd71 replied the topic: Is it just me?

Been a fair bit better for me the last few days. Occasionally a bit slow, but less frequent than last week.


I may not be the Boss, but I'm ALWAYS right!
#346682

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Popss
  • Popss's Avatar
  • Visitor
  • Visitor

Popss replied the topic: Is it just me?

went and got mower its fixed and came back now you are cooking with gas!! site nice and snappy ATM.
#346683

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 11735
  • Thank you received: 297

cebosound replied the topic: Is it just me?

OFL wrote: I have been looking at the database and I'm trying to find ways to optimise it. We will get there

I know you will Penn.

cheers :cheer:

My YouTube Channel:http://www.youtube.com/user/cebosound1?blend=1&ob=0
#346691

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 11890
  • Karma: 9
  • Thank you received: 237

Noddy replied the topic: Is it just me?

Wow......i can't be gone for a few days or the site becomes....



Reminds me of the old days...
I was fine with slow internet, but once you are used to fast connection, there's no way back. :pinch: :P
#346995

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 11735
  • Thank you received: 297

cebosound replied the topic: Is it just me?

Noddy wrote: Wow......i can't be gone for a few days or the site becomes....



Reminds me of the old days...
I was fine with slow internet, but once you are used to fast connection, there's no way back. :pinch: :P

Lol!

Good to see ya around noddy. :-)

My YouTube Channel:http://www.youtube.com/user/cebosound1?blend=1&ob=0
#347006

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • OFL
  • OFL's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Founder of OFL
  • Posts: 13313
  • Karma: 38
  • Thank you received: 415

OFL replied the topic: Is it just me?

Who is finding the site slow still? To be quite honest, I've not really experienced anything that is causing frustration, things are running fairly quickly for me, I'm finding it difficult to understand why some people are still finding the site running very slowly. We need to get to the bottom of this, will everyone please tell me how long pages take the load, you can look at the bottom of the forum and it will tell you in seconds. Also, tell me what time you are having problems, I'm aware that many of you are in the USA, simply tell me where you are in the USA, Central, Eastern, Western time, it's easy to work out. I tend to think in central and eastern times anyway, so if you tell me you are having problems at seven o'clock in the evening, and you live on the east coast, I can work out that you are five hours behind the UK which would put the UK at around 12 o'clock midnight.

I'm going to hit submit, look at the bottom and then come back and make an edit telling you how long this page took to load.

Time to create page 0.393 seconds.

I may not always be right, but I am always the BOSS :-)
#347051

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • JasonR
  • JasonR's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Hey man...Got a light?
  • Posts: 8643
  • Thank you received: 452

JasonR replied the topic: Is it just me?

Seems OK to me right now Penn and I'm on my mobile....getting load times of less than 0.5secs right now
#347056

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • JasonR
  • JasonR's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Hey man...Got a light?
  • Posts: 8643
  • Thank you received: 452

JasonR replied the topic: Is it just me?

I spoke too soon Penn. I'm getting hang ups now. Last load time was around 9 secs and got hung up for a while on the post before....
#347058

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Big-KenDRACO
Time to create page: 0.124 seconds