Site Running Slow...

  • JasonR
  • JasonR's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Hey man...Got a light?
  • Posts: 8643
  • Thank you received: 452

JasonR created the topic: Site Running Slow...

The last few days the site has been running slow for me with pages taking a while to load. Anyone else having this issue? I've used both Chrome and Firefox with the same results. Seems to be getting worse too...
#204802

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 184
  • Thank you received: 13

Small Fry replied the topic: Re: Site Running Slow...

I have had this issue ever since I joined a few days ago. Just thought it was natural with all the traffic this site gets.
#204804

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 328
  • Thank you received: 10

jacki.r3 replied the topic: Re: Site Running Slow...

I just got new Internet Explorer version 8 and that has helped. Still a bit slow though.
#204812

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • OFL
  • OFL's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Founder of OFL
  • Posts: 13309
  • Karma: 38
  • Thank you received: 414

OFL replied the topic: Re: Site Running Slow...

Yes, I have noticed myself. Host Gator have said that there doesn't appear to be any issues with the server. So really, I'm at a loss to why things are running a little more slowly than they normally do. I just checked on another computer and it seemed okay. Maybe a few of you computer guys who are familiar with the workings of the Internet may come up with an answer to why things are running slowly. I was wondering whether the Google analytics were slowing things down, but they have been here for a while now so not sure why they should suddenly start causing a problem

I may not always be right, but I am always the BOSS :-)
#204815

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 11735
  • Thank you received: 297

cebosound replied the topic: Re: Site Running Slow...

Jason, its funny that I just noticed you had this thread started. I went through the process to start the same exact thread, but there you were with almost the exact idea I had.

Now for the slow down issue. I have been noticing it big time the last couple of days; and it seems to be getting worse. Infact, I couldn't even log in from my phone earlier (4Gverizon). Now I have been trying to navigate through the site on my computer, but it is super slow. I have 100Mg cable internet right now, so I am blazing through most other sites, but this one is having issues.

I hope Penn figures it out soon. ... Is it possible we have some additional traffic lately and the server is having an issue?

My YouTube Channel:http://www.youtube.com/user/cebosound1?blend=1&ob=0
#204949

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • OFL
  • OFL's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Founder of OFL
  • Posts: 13309
  • Karma: 38
  • Thank you received: 414

OFL replied the topic: Re: Site Running Slow...

The site seems to be running reasonably well this morning, It is a little bit slow, but it's certainly not running so slowly that I have to wait for a long period of time. I am looking into it, I'm trying to run a few diagnostic checks to see if they come up with anything. I'll go on the host Gator forum and see if they have anything to say about performance issues.

Just a quick edit, it took approximately 9 seconds after clicking submit. However, the problem seems to lay only with the forum, I can move between pages on the main website in about three seconds.

I may not always be right, but I am always the BOSS :-)
#204957

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 184
  • Thank you received: 13

Small Fry replied the topic: Re: Site Running Slow...

I was just going to say the same OFL. I am finding it working quite well this morning. It is not taking long pauses to load each page like is has in the past for me.
#204958

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4502
  • Karma: 1
  • Thank you received: 253

DRACO replied the topic: Re: Site Running Slow...

it says:
:error 404, site not found!
#204959

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • OFL
  • OFL's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Founder of OFL
  • Posts: 13309
  • Karma: 38
  • Thank you received: 414

OFL replied the topic: Re: Site Running Slow...

I go I

DRACO wrote: it says:
:error 404, site not found!


Where is this Paul?

I may not always be right, but I am always the BOSS :-)
#204961

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4502
  • Karma: 1
  • Thank you received: 253

DRACO replied the topic: Re: Site Running Slow...

OFL wrote: I go I

DRACO wrote: it says:
:error 404, site not found!


Where is this Paul?

Manila, Philippines... i had been trying to log-in for 3 hours, i was able
to do so only few minutes ago. i am not sure if it was my PC at home...
i had no problem at my office earlier.
#204962

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Big-KenDRACO
Time to create page: 0.119 seconds